Dagens bloggjest er Isabelle Pedersen!

  • 27.07.2012 kl.22:32 i Bloggjest
  • Éin hyggelig kommentar Instagram

 Isabelle er ein hekkeløper frå Bergen, som spring 100m hekk. Ho viste tidlig at ho beherska hekk, men var også allsidig. Ho er ikkje meir enn 20 år, men har allerede rukket å vise seg fram for verden ved fleire anledninger. Ho er dobbel verdensmester på 100m hekk (U18 i 2009, og U20 i 2010). I tillegg har ho to sølv frå U20 EM, i 2009 og 2011. Isabelle trenes av Trond Knaplund, tidligere mangekjemper. Isabelle har ein personlig rekord på pene 13,21 på 100m hekk, det er også Norsk U20 rekord.
Kortid starta du med friidrett?

- Jeg startet med friidrett da jeg var 10 år gammel. Hadde vært på turntrening i Laksevåg hallen, og gikk tilfeldig forbi en friidrettstrening. Jeg ble veldig fasinert og spurte mamma hva det var for noe. Hun kunne fortelle at det var det hun drev med da hun var ung. Det tok meg en trening for å bestemme meg for at friidrett var det jeg ville gjøre.


Hva gjør du på fritiden, utenom å trene?

- Jeg har endelig klart å begynne å lese bøker. Har slitt litt med å klare å lese tykke bøker pga dysleksien. Kjenner angsten for å feile smekker meg i ansiktet, men nå har jeg overvunnet den! Ellers så har jeg mye fritid, gode pauser mellom treningene slik at jeg kan lade opp skikkelig. Blir litt lok på youtube og serier, foruten om en god del venner:)

Har du et mål for 2012 sesongen?

- Målet er å komme til semifinalen i EM i Helsinki. Dette ville vært RÅÅÅÅÅÅTT og få til. Eller så er den store drømmen og kvalifisere meg til OL i London. Tanken er vill og sprø, men man skal stole på hjerte og følge magefølelsen. Krysser fingrene!

Det over ble skrevet før EM, Isabelle legger til dette ettterpå:
Jeg er fornøyd med sesongen slik den er blitt. Det å få SB i EM etter en vinter med skade gir ettersmak.
Er det noe du savner på bloggen?
- Nei, den er full av liv og underholdning. Og masse bilder, det liker jeg.
Hva er din pers i spyd?

Jeg har ikke kastet spyd siden jeg var 14 år tror jeg. Så noe korrekt svar kan jeg ikke gi, men jeg mener å huske 27,30m eller noe.
Har du noen forbilder?

forbilde, mhmm... Jeg har vokst opp uten forbilder jeg, jeg tenkte ikke på de "store" når jeg var mindre, de var totalt uinteressant! haha! Men noen som gir sterkt inntrykk på meg er Susanna Kallur, og Sally Pearson. Vanvittig gode hekkeløpere. Ellers har jeg og vil alltid ha stor respekt for ADO, han var en fantastisk mann med masse gode svar!

Hvordan var det å stå på startstreken i finalen i junior EM den 23. juli i fjor?

Det vært helt jævlig å stå på startstreken den 23.juli. Jeg var helt knust. Ikke bare var 22. juli grusom, men jeg hadde i mai den våren fått beskjed at en av mine aller nærmeste venninner hadde fått kreft, hjernesvuls. Legene hadde gitt hun 9 måneder igjen å leve. Så det var masse som surret i hode den dagen. Skal jeg være ærlig så ville jeg bare løpe min vei, motsatt retning av mål linjen. Sliten og tom løp jeg den finalen om et mål, ikke FAEN om jeg skal tape nå. Vi trenger noe å smile for hjemme nå.
Hvem utfordrar du til neste bloggjest?
- Jeg tror jeg skal utfordre Ingeborg Rønningen! Det er en jente med mye liv og ufattelig masse gode kommentarer. Hun overrasker stadig og gir mye god energi!

Besøk bloggen til Isabelle her!

Én kommentar

HvIn

27.07.2012 kl.23:04

Spreking dere er! :D

Kommentere tillbake? :D

Skriv en ny kommentar

Kjetil Stokke

Kjetil Stokke

22, Osterøy

Spydkaster, PB: 52,70m. Studerer Dataingeniør på HiB. Bloggen vil for det meste handle om trening og stevner.

Kategorier

Arkiv

hits