Året i Kongens klær er over!

  • 04.07.2011 kl.16:41 i Blogg
  • Bli den første som kommenterer! InstagramFredag den 24. juni takka Flysoldat Stokke for seg. Førstegangstjenesten starta på Madla leir i Stavanger i slutten av juli, der Luftforsvaret og Sjøforsvaret har sine rekruttskuler. På rekruttskulen var eg i 7 og ei halv veke, der ein lære grunnleggjande soldat ferdigheter, som til dømes førstehjelp, stridsteknikk og SLO (slutta orden).

 
Team Delta etter Krigens Krav, eg er nr. 2 frå høgre bak på bildet

I Oktober blei eg sendt til Bergen, for å tjenestegjere som Sesjonsassistent ved Bergen sesjonssenter resten av førstegangstjensten. I tillegg til å gjennomføre sesjon, har eg deltatt på utdanningsmesser, skulebesøk og sesjon på hoteller andre stadar. Bergen sesjonssenter har ansvar for gjennomføring av sesjon i Hordaland og Sogn og Fjordane. Det har medført at eg har vert med på sesjon heile 6 andre stadar enn Bergen; Stord, Øystese, Sogndal, Måløy, Nordfjordeid og Førde.

Det har vert et veldig kjekt og lærerikt år i Bergen og omegn. Eg er veldig glad for at eg fekk jobba som Sesjonsassistent i Bergen dette året. Takk til alle som har gjort da til et flott og spennande år.


Avdelsingsmerke på venstre arm er merket til Vernepliktsverket
Eg og Muffe

Dagens "Maskin" vits:


Nordmannen, Svensken og Dansken skulle finne ut kem som klarte å tisse over et hus.
Dansken tissa rett på veggen, mens svensken tissa på taket.
Nordmannen tissa i buksa, og kasta buska over taket!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kjetil Stokke

Kjetil Stokke

22, Osterøy

Spydkaster, PB: 52,70m. Studerer Dataingeniør på HiB. Bloggen vil for det meste handle om trening og stevner.

Kategorier

Arkiv

hits