Ung:leder samling 1 på Sørmarka konferansesenter utanfor Oslo!

  • 10.04.2011 kl.23:19 i Blogg
  • 4 hyggelige kommentarer Instagram

 

Forrige helg var eg og 6 andre frå Osterøy med på den første samlingen av i alt fire samlingar på ung:leder utdanningen. I tillegg til fire samlinger med foredrag skal me også arrangera ein friidrettsskule for barn i løpet av sommaren. Samlingen var over gjennomsnittet bra, på alle måter!

Ung:leder er et lederutviklingsprogram for ungdom mellom 15-25 år i regi av Norges Friidrettsforbund. 100 ungdommer er tatt ut til utdanningen som vil foregå i 2011.

Programmet er for ungdom som kan fungere som ledere i friidrettsforeninger dvs. styrer, komiteer, prosjektledere, ansatte, trenere og andre som har interesse og ambisjoner om å medvirke til sin forenings langsiktige utvikling.

Meir info om ung:leder: http://friidrett.no/ungleder/Sider/Velkommen.aspx

Fredagen:

Det første foredraget handlet om kreativ optimisme og gledelse, av Halldor Skard. Han er idrettsforsker, pedagog, forfatter og maler. Bedre foredrag har aldri sett, han klarte å få med seg alle i salen på alt.

Treningsøkta denne dagen blei gjennomført på treningsrommet på Sørmarka, med Vebjørn, Trygve og Martin. Der trente me generell styrke, for blant anna mage og rygg.


Trygve viser fram desserten


Ida og Trygve

Lørdagen:

På lørdagen blei me delt inn i grupper og fekk nokon gruppeoppgåver. Me fekk også ein presentasjon av FIFUK (Norsk friidretts ungdoms komité). Etter lunsj var tre foredrag; "Hvordan tenker de beste" av Rita Furan, "Da Vinci koden" av Johanna Solberg og "Å arrangere sommerskuler" av Karin Eftedal. Veldig gode foredrag dette også, likte spesielt foredraget om "Hvordan tenker de beste".
Mellom foredrag og middag, var det felles løping for dei som ønskte det. Eg, Trygve og Vebjørn tok oss ein joggetur etterfulgt av bakkeløp med Michelle frå Midsund og Ane, Ida og Marte frå Kristiansand. Dagen blei avslutta med quiz og sosiale aktiviteter som bordtennis og biljard.


Kjetil og Ida


Vebjørn smiler som alltid

Søndag:

Denne dagen var det to fordrag, så me blei delt inn to grupper. Den ein gruppa hadde "Å lede et prosjekt" av Trine næss, mens den andre gruppa hadde "Ledelse og org forståelse" av Rita Furan. Etter lunsj bytta dei to gruppene.


Kjetil


Merk: Bildene over er berre lagt inn tilfeldig, trur alle blei tatt lørdag.

Video med bilder frå samlingen: http://www.youtube.com/watch?v=-mLv1F9gg94

Oppsummering: http://www.youtube.com/watch?v=2P36NPXO_X0

Neste samling er 9 -12. juni i Sverige!
Osterøy gjengen hadde sitt første planleggingsmøte for friidrettskulen i dag.

4 kommentarer

Charlotte Olsen

11.04.2011 kl.00:23

spennende :)

Ida

11.04.2011 kl.10:02

Endelig! Bra jobba Kjetil!!

Vebjørn

11.04.2011 kl.10:29

Meget nøgd med at eg tok TIDENES bilete av deg på denne turen Kjetil!

Torsken

11.04.2011 kl.11:15

Flott, Kjetil

Skriv en ny kommentar

Kjetil Stokke

Kjetil Stokke

22, Osterøy

Spydkaster, PB: 52,70m. Studerer Dataingeniør på HiB. Bloggen vil for det meste handle om trening og stevner.

Kategorier

Arkiv

hits